Asmea

ASMEA

Actiuni Sociale prin Metode Educative Active

12 Septembrie 2006

Daca sunt probleme, trebuie sa gasim solutii!

Adaugat la 12 Septembrie 2006
English

Programul s-a desfasurat intre 11 mai – 17 septembrie, 2006 in orasul Ocana Mures, judetul Alba.

Beneficiari
Beneficiarii directi ai programului au fost tineri , tinere, cadre didactice, parinti , respectiv copiii de la casele de copii si un grup de copii facand parte din familii nevoiase, comunitatea care a fost informata despre actiunile voluntarilor prin radio “Delta“ , un post de radio local.

Obiectivele programului

  1. Realizarea unui studiul in perioada 11-17 mai 2006, de catre 31 de voluntari, pe un esantion reprezentativ de 395 de tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 19 ani, privind posibilitatile si preferintele de petrecere a timpului liber.
  2. Formarea-informarea a 30 de tineri , asupra avantajelor voluntariatului, a managementului de proiect, pe parcursul a 2 saptamani, timp de 20 de ore.
  3. Cresterea participarii tinerilor din 2 licee din Ocna Mures, la identificarea problemelor , dezbaterea si cautarea de solutii pentru ameliorarea problemelor identificate in localitate, prin stimularea de a-si transmite unii altora, cunostintele însuşite prin învăţare experienţială

Mai multe detalii »

Ajutati-i sa zambeasca

Adaugat la 3 Iulie 2006
English

Finantator: TransRiver
Perioada: 1 Iulie – 4 August 2006
Numar participanti: 60
Numar organizatori: 8

O echipa de tineri si-a propus sa aduca un zambet pe buzele copiilor din orfelinate, prin activitatile desfasurate de-a lungul a 5 saptamani in care au facut tot posibilul ca acestia sa primeasca toata dragostea pe care le-o puteau oferi.